Kezdőlap - Aktualitások arrow Munkatársaink

Munkatársaink
Farkas Edit Nyomtatás Facebook share

Farkas Edit

Könyvtáros, művelődésszervező. A múzeum igazgatója.

1981-ben született Jászberényben. 1999-ben Jászárokszálláson érettségizett, majd felvételt nyert a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karára, ahol 1999-2003 között a Zsebzsiráf című lapnál fotós, rovatvezető, tördelőszerkesztő, majd két évig főszerkesztő, a Közművelődési és Felnőttképzési Tanszéken megjelenő Művelődésszervező című lapnál tördelőszerkesztő, majd főszerkesztő volt. Részt vett a Közművelődési és Felnőttképzési Intézetben kiadott Bibliográfia I-II. (szakdolgozatok) című kiadvány feldolgozásában, kiadásában. 2003-ban a Szent István Egyetem Babérkoszorú hallgatói fokozatával tüntették ki. Még ebben az évben könyvtáros és művelődésszervező diplomát szerzett.

Elvégezte a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület által szervezett kurzust, ahol újságíró, szerkesztő képesítést szerzett. Részt vett a KultúrPont Iroda által szervezett, a Kultúra és az Európai Unió című továbbképzési programban, a Contact Nkft. által szervezett, A közigazgatás és a civil szféra együttműködése című képzési programban, valamint a Múzeumi Oktatási és Képzési Központ – Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Szentendre által szervezett, Szórakoztatva tanulni, tanulva szórakozni – Projektmódszer a múzeumpedagógiában című e-learning akkreditált továbbképzési programban.

2003-tól a Hamza Gyűjtemény és Jász Galériában dolgozik könyvtárosként, programszervezőként. 2013-tól megbízott, 2016-tól kinevezett igazgató. 2004 óta állít ki csoportos tárlatokon, a Hamza Studio, majd az abból alakult Jövőkép Alkotók Egyesülete képzőművészekből, művészetpártolókból álló csoportjának tagja.

 
Mező Sándorné Nyomtatás Facebook share
Karbantartó.