Kezdõlap - Aktualitások arrow Képzõmûvészet-barátok

Képzõmûvészet-barátok
Jászsági Képzõmûvészet-barátok Egyesülete Nyomtats Facebook share
1996-ban a Hamza Múzeum Alapítványhoz kapcsolódva alakult meg a jászberényi Képzõmûvészet-barát Klub, mely nyitott mûvelõdési közösségként célul tûzte ki, hogy tagjai számára folyamatos lehetõséget teremtsen a képzõmûvészeti élmény- és ismeretszerzésre. Kortárs mûvészpályákat ismertek meg a mûvész közremûködésével, közösen látogattak kiállításokat, múzeumokat, magángyûjteményeket.
A Hamza Múzeum támogatói és a Képzõmûvészet-barát Klub tagjai a Jász Képtár létrehozásának segítésére 2004-ben létrehozták a Jászsági Képzõmûvészet-barátok Egyesületét. Az Egyesület a civil szervezetek jogaival és lehetõségeivel élve támogatni kívánja a jászberényi és jászsági képzõmûvészet ügyét és a Hamza Múzeum célkitûzéseit.
Tovbb...
 
A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerûsített beszámolója Nyomtats Facebook share
Az Egyesület 2014. évi egyszerûsített beszámolója és közhasznúsági melléklete
Tovbb...
 
SZJA 1% Nyomtats Facebook share

A Jászsági Képzõmûvészet-barátok Egyesülete köszönetet mond mindazoknak, akik 2010. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával 2011-ben az Egyesületet támogatták. 

Az átutalt összeg tárgyévi felhasználására vonatkozó adatok:

A rendelkezõ évben juttatott összeg:                                                                           44.037,- Ft
A tárgyévet megelõzõ év(ek)ben tartalékolt összeg:                                                 28.468,- Ft

A tárgyévben felhasználható teljes összeg:                                                               72.505,- Ft
A tárgyévben cél szerinti tevékenységre felhasznált teljes összeg:                       72.505,- Ft
A tartalékolt teljes összeg:                                                                                                        0,- Ft

Az átutalt összeg felhasználásának szöveges ismertetése:

A rendelkezõ évben átutalt, és az elõzõ évben tartalékolt, továbbá a tárgyévben átutalt összeget teljes egészében a Kortárs alkotók a Jászságból címû kiadvány elkészítéséhez használtuk fel.

* * *

Tovbb...