Kezdőlap - Aktualitások arrow Képzőművészet-barátok

Képzőművészet-barátok
Jászsági Képzőművészet-barátok Egyesülete Nyomtatás Facebook share
1996-ban a Hamza Múzeum Alapítványhoz kapcsolódva alakult meg a jászberényi Képzőművészet-barát Klub, mely nyitott művelődési közösségként célul tűzte ki, hogy tagjai számára folyamatos lehetőséget teremtsen a képzőművészeti élmény- és ismeretszerzésre. Kortárs művészpályákat ismertek meg a művész közreműködésével, közösen látogattak kiállításokat, múzeumokat, magángyűjteményeket.
A Hamza Múzeum támogatói és a Képzőművészet-barát Klub tagjai a Jász Képtár létrehozásának segítésére 2004-ben létrehozták a Jászsági Képzőművészet-barátok Egyesületét. Az Egyesület a civil szervezetek jogaival és lehetőségeivel élve támogatni kívánja a jászberényi és jászsági képzőművészet ügyét és a Hamza Múzeum célkitűzéseit.
Tovább...
 
A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója Nyomtatás Facebook share
Az Egyesület 2014. évi egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete
Tovább...
 
SZJA 1% Nyomtatás Facebook share

A Jászsági Képzőművészet-barátok Egyesülete köszönetet mond mindazoknak, akik 2010. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával 2011-ben az Egyesületet támogatták. 

Az átutalt összeg tárgyévi felhasználására vonatkozó adatok:

A rendelkező évben juttatott összeg:                                                                           44.037,- Ft
A tárgyévet megelőző év(ek)ben tartalékolt összeg:                                                 28.468,- Ft

A tárgyévben felhasználható teljes összeg:                                                               72.505,- Ft
A tárgyévben cél szerinti tevékenységre felhasznált teljes összeg:                       72.505,- Ft
A tartalékolt teljes összeg:                                                                                                        0,- Ft

Az átutalt összeg felhasználásának szöveges ismertetése:

A rendelkező évben átutalt, és az előző évben tartalékolt, továbbá a tárgyévben átutalt összeget teljes egészében a Kortárs alkotók a Jászságból című kiadvány elkészítéséhez használtuk fel.

* * *

Tovább...