Kezdőlap - Aktualitások arrow Múzeumi Bazár

Állandó festmény és reprodukció árusítás a Hamza Múzeumban Nyomtatás Facebook share
2008 márciusától a Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria, „Múzeumi Bazárjában” kortárs jászberényi, jászsági alkotók eredeti művei, a múzeum gyűjteményében található műtárgyak jó minőségű digitális másolatai és egyéb reprodukciók, illetve szuvenír tárgyak árusításával várja a látogatókat. Megvásárolhatók a múzeum gondozásában eddig megjelent könyvek és más képzőművészeti témájú kiadványok is.

A Hamza Gyűjtemény és Jász Galériában a Jászsági Képzőművészet-barátok Egyesülete alkotó tagjainak – köztük hivatásos és amatőr, autodidakta alkotók egyaránt vannak – eredeti alkotásai vásárolhatók meg. Többek között Bartos Kinga, Demény Andrea, Farkas Edit, Gara Gizella, B. Jánosi Gyöngyi, Lajkóné Nagy Mária, Molnár János, Nagyné Koncz Éva, Nagy Tamás, Papp Anett, Telek Béla, Terjékiné Mozsár Magda művei kaphatók, s az alkotók névsora egyre bővül.

A múzeum gyűjteményében lévő festmények digitális technikával vászonra vagy papírra készített (az eredeti mű anyagától függően), hitelesített, méretarányos vagy arányosan kicsinyített másolatai is megvásárolhatók. Igény szerint, az állandó kiállításokon szereplő bármely mű másolata megrendelhető a múzeumban. A műtárgymásolatok képes kínálata megtekinthető a Jászok Egyesülete honlapján, az alábbi linken:

http://www.jaszokegyesulete.hu/?menu=hamza