Kezdõlap - Aktualitások arrow Múzeumi Bazár

Állandó festmény és reprodukció árusítás a Hamza Múzeumban Nyomtats Facebook share
2008 márciusától a Hamza Gyûjtemény és Jász Galéria, „Múzeumi Bazárjában” kortárs jászberényi, jászsági alkotók eredeti mûvei, a múzeum gyûjteményében található mûtárgyak jó minõségû digitális másolatai és egyéb reprodukciók, illetve szuvenír tárgyak árusításával várja a látogatókat. Megvásárolhatók a múzeum gondozásában eddig megjelent könyvek és más képzõmûvészeti témájú kiadványok is.

A Hamza Gyûjtemény és Jász Galériában a Jászsági Képzõmûvészet-barátok Egyesülete alkotó tagjainak – köztük hivatásos és amatõr, autodidakta alkotók egyaránt vannak – eredeti alkotásai vásárolhatók meg. Többek között Bartos Kinga, Demény Andrea, Farkas Edit, Gara Gizella, B. Jánosi Gyöngyi, Lajkóné Nagy Mária, Molnár János, Nagyné Koncz Éva, Nagy Tamás, Papp Anett, Telek Béla, Terjékiné Mozsár Magda mûvei kaphatók, s az alkotók névsora egyre bõvül.

A múzeum gyûjteményében lévõ festmények digitális technikával vászonra vagy papírra készített (az eredeti mû anyagától függõen), hitelesített, méretarányos vagy arányosan kicsinyített másolatai is megvásárolhatók. Igény szerint, az állandó kiállításokon szereplõ bármely mû másolata megrendelhetõ a múzeumban. A mûtárgymásolatok képes kínálata megtekinthetõ a Jászok Egyesülete honlapján, az alábbi linken:

http://www.jaszokegyesulete.hu/?menu=hamza